Top Eleven Token Güncel Hilesi 2014 Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

Top Eleven Token Hilesi 2014
Top Eleven facebook üzerinden hala milyonlarca oyuncu tarafından oynanan bir oyun.Bu oyunun en büyük özelliği ise token ile transfer ve bir çok özelliği açabilmemizdir.Peki bedava top eleven token nereden nasıl kazanabiliriz , veya top eleven token hilesi var mı gerçekten ?

Beyler top eleven hilesini hilede demeyelimde vpn kullanımı anlatcam.Evet ilk önce spotfluxu yükleyin ben bu vpnyi kullanıyorum.Daha sonra facebooktan top elevena girin sonra sağ üstte watch&earn adlı mavi birşey var ona tılayın.

Onlar 1 dklık videolardır ve 1 tane video 1 token verir.Bu videolar bazı günler 5-6-7 kere bazı günler 1-2 kere gelebilir Benden tavsiye çok fazla faceden top elevena girerseniz en azında saate 1kere çok yararlı olur demek istediğim sürekli video gelip gelmediğini kontrol edin.Daha sonra yine sağ üstte earnopinionsocial ve singupearn adlı bir anket var.buda her gün gelen birşey ama bu günde sadece 1kere geliyo yada ben bir kere yapabildim çok kolaydır anket 1- dkda yapılır sonra anketi bitirdikten sonra sağ üstten balancenin yanındaki yerde redeem yazıcak ona tıklayın sonra redeem bilmemne yazcak onada tıklayın ve 6 token hesabınıza gelicek.


Ve enson olarak topeleven facebooktan deil normal sitesine girin.Hemen yanda video görünümlü şeye tıklayın onlarda 5-10 dkda 1 video geliyo ve 3 video 1 tokendır. Zamanınız varsa evde ağır işsizim diyorsunuz bunu yaparsınız  Evet bende bu kadar evet son olarak yeni aldığım formaları göstereyim size.
tok 2014 Yeni Top Eleven Token Hilesi   Kesin Çözüm

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle