Trabzonspor yeni baskani kim, trabzonspor baskanlik sonuclari 2013 Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam



İbrahim Hacıosmanoğlu nefes kesen bir mücadelenin ardından Başkanlık koltuğuna oturdu

Trabzonspor Başkanı’nı seçti. Yeni Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu. İbrahim Hacıosmanoğlu nefes kesen bir mücadelenin ardından Başkanlık koltuğuna oturdu.

Seçimde 1567 oy toplayan Hacıosmanoğlu, rakipleri Muharrem Usta, Metin Atasoy, Emre Aksoy ve Hakan Kulaçoğlu’nu geride bırakarak Trabzonspor’un yeni başkanı oldu.
 Hacıosmanoğlu, Kongre konuşmasında şu ifadeleriyle dikkat çekmişti:

“Trabzonspor, 1967′de kuruldu ama bizim özümüzde asırlardır haksızlığa karşı mücadele etmek vardır. Sadece 2010/11 değil; 1995/96, 2003/04, 2004/05 sezonlarında da şampiyonluklarımız çalındı. Şampiyonluk çalan hırsızlar, sonuncusunda radara yakalandı. Fenerbahçe’nin başkanı emek hırsızıdır. Başkanlık bana nasip olursa bu zavallıları dışarı iteceğim. O kupayı nasıl alacağımızı biliyoruz… O kupa kirlenmiştir. Sahilde bir anıt yapıp orada sergileyeceğiz. Emek hırsızları ve sermaye patronlarıyla savaşmaya başkan olduğumda da devam edeceğim.”

Kaynak:Sözcü.com.tr

İlgili Aramalar; Trabzonspor, Trabzonspor yeni başkanı, Trabzonspor başkanı 2013, Trabzonspor yeni başkanı kim, Trabzonspor ibrahim hacıosmanoğlu, Trabzonspor yeni başkan adayı, Trabzonspor başkanlık sonuçları, Trabzonspor yeni başkanının adı, Trabzonspor ibrahim hacıosmanoğlu başkan, Trabzonspor 2013 başkanlık sonucu

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle