Fenerbahce yeni teknik direktoru kim, fenerbahce yeni teknik direktor 2013 Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam



Ersun Yanal, Prag tatilini yarıda keserek Türkiye'ye geldi. Deneyimli teknik adam ardından Bodrum'da, Fenerbahçe camiasının önde gelen isimlerinden yüksel Çağlar'la görüştü. Yanal olumlu geçen bu görüşme sonrası, Alper Potuk'un transferinde de önemli rol oynayan Çağlar ile birlikte İstanbul'a geldi ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile masaya oturdu. Yapılan görüşmede Ersun Yanal ile arada sorun kalmadı.

Başkanvekili Abdullah Kiğılı, "Yerli hoca konusunda ilk aday olan Ersun Yanal ile görüştük. Sıradaki yerli ve yabancı adaylarla da görüştüken sonra teknik direktörümüzü belirleyeceğiz. Yeni sezonda takımı çalıştıracak ismi 1 hafta - 10 gün içinde açıklayacağız" dedi.
Fenerbahçe'de Yanal dışında yerli olarak Mustafa Denizli ismi ön plana çıkıyor. Yabancı teknik direktör adayları arasında da, son olarak Wolsfburg'u çalıştıran Felix Magath ile Kayserispor'da başarılı bir sezon geçiren Robert Prosinecki isimleri Fenerbahçe'nin gündeminde.

Kaynak: Milliyet.com.tr


İlgili Aramalar; Fenerbahce, Fenerbahce yeni teknik direktörü kim, teknik direktör fenerbahçe, Fenerbahce yeni hocası, Fenerbahce haberleri 2013, Fenerbahce yeni teknik hoca, Fenerbahce ersun yanal,

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle