Adsense Pin nedir ? Ne Zamanda Gelir ? Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

Adsense Pin nedir ? Ne Zamanda Gelir ?
Merhaba arkadaşlar , çoğu webmaster'ın kendine ait sitelerde yayınladığı reklamlar genellikle google adsense reklamları olduğunu görmekteyiz.Neden diye soracak olursak çünkü eğer internetten para kazanmak istiyorsanız en doğru adres google adsense'dir.Yıllardır bende google adsense kullandım ve hiç bir zaman bir sıkıntıya uğramadım..Google adsense'e kayıt olduktan sonra en sıkıntılı dönem ise adsense pin'inin gelmemesi.
Peki adsense pin nedir ?
AdSense hesabıyla ilgili ödeme almaya hak kazanmak için tüm yayıncıların bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) girmesi gerekir.

Neden bir PIN’e ihtiyacım var?
PIN’ler, iletişim bilgilerinizin doğruluğunu onaylamak ve ödemelerinizi alabilmenize yardımcı olmak için gereklidir.

Peki en önemli soru PIN Ne Zaman Gelir ?
Hesap bakiyeniz, ilk olarak 10 ABD dolarına ulaştıktan birkaç gün sonra sizin için bir PIN basarak normal posta yoluyla göndereceğiz. PIN’ler genelde 2-4 hafta içerisinde ulaşır ancak bulunduğunuz yere bağlı olarak bu süre uzayabilir.
PIN’i girmek için ne kadar sürem var?
PIN’i girmek için ilk düzenlendiği tarihten itibaren 6 ayınız vardır. PIN’inizi 4 ay içerisinde girmediyseniz, sitenizdeki ücretli reklamları, ücretsiz Genel Hizmet İlanları ile değiştireceğiz. PIN’inizi 6 ay içerisinde hala girmediyseniz, hesabınız devre dışı kalacak ve ödenmemiş kazançlarınız ilgili reklam verenlere geri ödenecektir.
PIN’imi almazsam ne olur?
İlk PIN’inizi almazsanız 2 yedek PIN isteme hakkınız vardır. 3. pin gelmediyse kimlik fotokopisi ve fatura ile tekrar başvurabilirsiniz.

Pin Zarfı nedir neye benzer ?


google adsense pin işlemi,google adsense ayarları,google adsense yardım,adsense pin işlemleri,adsense canavarı,adsense pin isteme,adsense pin gelmedi,adsense pin nedir,adsense pin ne zaman gelir,adsense pin isteme

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle