Bilgisayar İçin Olmazsa Olmaz Olan Programlar 2013 Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

Bilgisayar İçin Olmazsa Olmaz Olan Programlar 2013
Format attıktan sonra en büyük sorunlardan biri programların yeniden yüklenmesi ve driverların yüklenmesi filan filan.Aşağıda anlatağım programlar ile pc'niz daha hızlı ve oyunlarda daha fazla performans sağlayabilirsiniz.

İlk tanıtacağımız program ;
CCleaner indir
 CCleaner ; CCleaner programı pc'mizdeki gereksiz program artıklarını ,internet çerezleriniz temizler ve boşuna ram çalışmasını engeller ve hdd'de boş alan yaratır.
        Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: cleaner, sistem temizle, dosya sil, temizleme, temporary, cookies, registry temizleme, optimizasyon   

İkinci tanıtacağımız program ;
WinRAR indir  WinRAR 5.0 ; Bu program ise .rar uzantılı dosyaları açmamızı sağlar.Bir çok driver .rar dosyası olarak ineceğinden bizim için olmazsa olmazlardan biridir.
        Programını indirmek için tıklayınız..

Etiketler: sıkıştırma, dosya sıkıştırma, zipleme, arşiv, rar, file compress, archive manager, archiver, archive, winrar indir, win rar, winrar, rar yapma, zip yapma   

Üçüncü tanıtacağımız program ;
Internet Download Manager indir  Internet Download Manager 6.17  ; Internet Download Manager muhteşem bir internet download menager'lardan biridir , (IDM) ile indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilir, yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi programlayabilirsiniz.
    Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: download yöneticisi, indirme, Download Manager, download schedule, manage download, download, manager, manage, meneger, maneger, ınternet, idman, idm   

Dördüncü tanıtacağımız program ;
Adobe Flash Player indirAdobe Flash Player 11.8.800.174 : Bu program internet üzerinden video izlememize yarayan bir eklentidir.Bu program olmadan video izleyemeyiz.Kesinlikle yüklü olması gerek programlardan biridir.
Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: flash player, adobe flash, macromedia flash, flash, adobe, macromedia, flaş, shockwave, animasyon, flash player indir, adobe flash player indir   

Beşinci tanıtacağımız program ;
Google Chrome indir  Google Chrome 29.0.1547.76 : Google Chrome bir internet tarayıcısıdır.Firefox'dan daha çok tercih edilen bir tarayıcıdır.En iyi tarayıcılardan biridir.Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış, Chromium tabanlı ücretsiz bir tarayıcıdır.
     Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: tarayıcı, web browser, google browser, internet browser, browser, Chrome, web, googl chrome, googlle chrome, chrom   

Altıncı tanıtacağımız program ;
Firefox indir  Firefox 24.0 ; Web'de gezinmeyi en iyi şekle sokmak için pek çok şahane özelliği bir araya getirdik. Gezinmek  Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş  Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim.
Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: tarayıcı, internet browser, Mozilla browser, web browser, browser, internet, firefox, firefox son sürüm   

Yedinci tanıtacağımız program ;
ESET NOD32 Antivirus indir  ESET NOD32 Antivirus 6  ; Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.
Programını indirmek için tıklayınız..
 Etiketler: antivirus scanner, antivirus protection, virus infection, antivirus, virus, trojan, virüs temizleme, virüs arama, virüs silme, virüs kaldırma, virüs koruma   

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle