Bitstrips Nedir , Nasıl Yapılır ? Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

Merhaba arkadaşlar bugün de size facebookta popüler uygulamalardan biri olan bitstrips'i tanıtacağım.Bitstrips bir nevi karakatür yapma uygulamasıdır.Bu uygulamada kendimizi oluşturarak ve ona uygun bir sahne seçerek isterseniz sözde ekleyerek bir durum paylaşmadır.Bitstrips şuan ingilizce ama yakında Türkçe olacağına inancım tam..

Bitstrips'e girdiğimizde karşımıza 3 seçenek çıkar..

Bitstrips'e girmek için tıklayınız..

  • Friends with Avatars: önünüze çıkan ilk seçenek. Bu seçenek ile, eğer diğer arkadaşlarınızda kendisine Bitstrips karakteri oluşturduysa, onunla ilgili karikatürleri rahatça yapa bilirsiniz.

  • Friends without Avatars: bu seçenek ise, eğer arkadaşınızın karakteri yoksa ve yapmamakta ısrarcıysa onun yerine siz yapa bilirsiniz! evet, yalnış duymadınız onun karakterini siz yapa bilirsiniz. İstediğiniz arkadaşınızı seçtikten sonra, aynı kendi karakterinizi oluşturuyor gibi onun karakterini oluştura bilirsiniz.

  • All friends: Tam olarak bu sekmeyi bilmiyorum, fakat bildiğim kadarı ile Friends without ve with avatars'ın birleşmiş versiyonu, yani hem oluşturup hemde oluşturmadan yapıp uygulama için istek göndere biliyorsunuz.

Örnek olarakta ;



Bitstrips Nedir , Nasıl Yapılır , Bitstrips facebook ,Bitstrips oyna ,Bitstrips yap ,Bitstrips türkçe

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle