PES 2014 İlk Görüşleriniz Ne ? Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 4 gündür oyunu oynamaktayım fakat pek tatmin olduğum söyleyenemez.Bazı başlıklar altında bunları sizlere açıkladım bakalım sizin fikriniz nasıl olacak.

Grafikler

İlk olarak Grafikler inanılmaz basit geldi ateride soccer vardı onun gibi sanki Pes 2013'ün grafikleri daha gerçekçiydi,

Çalım Atma
Bir diğer sevmediğim nokta ise çalım atmanın çok zor olması, bir oyuncuyu geçmek için inanılmaz derecede seri olmalısınız ki bunu Pes 2014'de Messi ve Ronaldo dan başka birisi yapmanız neredeyse zor.

Normal ve Ara Paslar
Diğer bi olay ise özellikle ara paslarının ve diğer pasların hassisiyetleri ve isabetliliği.İstediğiniz gibi ara pası vere normal pas atmak istiyorsanız tuşlara çok hafif kodunmanız lazım zira top inanılmaz hızlanıyor.Başka bir eksiklik ise top çalma, özellikle top rakipte iken topu almanız neredeyse imkansız kendi etrafında dönüyorda dönüyor.

Özel Hareketler
Pes 2013'de özel hareketleri yapmak sadece 2 tuş'dan ibaretti fakat PES 2014'de bu sayı aynı anda 4,5 hatta 6 tuşa hiç takılmadan basarak yapmanız gerekiyor ki bu arada topu kaptırmassınız iyi.

Bitiricilik
Pes'de genel olarak ceza sahası dışından gol atmanız çok az olur bu olay pes 2014'de iyice abartılmış keza ceza sahası içinde iken yanlış bir yön tuşuna basmanız halinde kendinizi Sabri gibi hissedebilirsiniz.

Ya Siz Oyunu Nasıl Buldunuz ?
Aşağıdan Görüşlerinizi Bildirebilirsiniz.

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle