WhatsApp 10. Yıl Mesajı Nedir ? Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam



Merhaba arkadaşlar son günlerde WhatssApp kullanıcıları bilir, sürekli bir WhatssApp 10. yıl mesajı dolanmakta ortalıkta.Bana da böyle bir mesaj geldi ve hemen aklıma eski sms'li dönemlerde çok meşhur olan bunu 10 kişiye gönder yoksa böyle olursun diye dolanan aptal mesajları hatırlattı.
Neymiş bu mesajı 10 kişiye gönderirsek WhatssApp ücretsiz olacakmış bize , emin olun ki bu imkansız birşey ama insan ister istemez ya? diye sormuyor değil , Bizim Türk milleti hemen göndermeye başlamıştır eminim..Ama siz siz olun ki böyle saçma oyunlara gelmeyin çünkü böyle şeyler yalan dolandan başka birşey değil..

Bizi desteklediğiniz için siz değerli üyelerimize teşekkürü borç biliriz. Bu mesaji Whatsapp kullanıcısı 10 arkadaşınıza illettiğiniz taktirde 5 sene ücretsiz whatsapp kullanma hakkını kazanacaksınız.Inandırıcı gelmedimi? Web sayfamız da konuyla ilgili açıklamamıza göz atabilirsiniz: www.whatsapp.com Mesajınız 10 whatsapp üyemize ulaştıktan sonra kutucuk yeşil olacak ve siz 5 sene ücretsiz üyelik kazanmış olacaksınız tebrikler!!!


whatssapp , 10. yıl mesajı , whatsapp, anlık mesajlaşma, mobil uygulamalar, ücretsiz mesajlaşma, whatsapp 10. yıl mesajı, Renk, veri, mesaj,

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle