World Of Warplanes Hileleri Online Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam

World Of Warplanes Hileleri ,World Of Warplanes hile,World Of Warplanes hack,World Of Warplanes ipuçları

Savaş uçakları Dünya askeri havacılık Altın Çağında uçuş mücadele MMO aksiyon oyunu kümesidir. Oyun Tanklar Dünya işaretlenmiş ve hava hakimiyeti için hiç bitmeyen bir mücâdele içine oyuncular atacağım zırhlı savaş teması devam ediyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZHI-UKYm8vzkV03Ip1lUoG8unCjQGLDBFgDgr0yzdqOH-ywNAo0PjJxFtqZVIeIImXd8tOdpy-iPjXxinejA3NL2RMospt3BdHoLN7lS6U2WlSM9bvwqFp2j4FkN5NdLKcWdpCia_H0ld/s1600/WorldofWarplanes-3.jpg
Tamamen uçak ayarına göre, Savaş uçakları Dünya oyuncuları modern hava kuvvetlerine yol açtı bu çift kanatlı ile 1930 den bakan ve yukarı Kore Savaşı jet savaşçıları için, birkaç anahtar dönemlerin makineleri sunan sanal pilotlar tam ölçekli kariyer inşa sağlayacak .

Savaş uçakları Dünya warbirds geniş bir yelpazede, onların etkinliğini ve davranış benzersiz her biri yer alacak. Yakın kavgaları, kendi ölümcül düz saldırıları ile ağır savaşçıları ve kınama uçak, yer hedeflerine için korkunç tehdit düşman yapan yeteneğine sahip tek motor ışık savaşçıları - Sanal pilotlar üç ana savaş uçağı sınıflardan seçecektir.

World Of Warplanes Hileleri

Her uçak cephane türleri, motor ve diğer önemli modüllerin birden fazla varyasyon yer alacak ve onların çeşitli kombinasyonları savaşta en etkili davranış için en uygun yapılandırma almak sağlayacak.

Savaş uçakları Dünya daha da içerik güncellemeleri ile eklenecek İngiliz ve Japon uçakları ile, Almanya, SSCB ve ABD'den yaklaşık 60 uçak yer alacak. Yeni şube ve yeni uçaklar bu Tanklar Dünya yapıldığı gibi gelişme süreci içinde yavaş yavaş eklenecek ve toplam sayısı birkaç yüz uçak ulaşabilir.

Savaş uçakları Dünya da tek bir e-posta her ikisi de hesapları, oyuncular için iki oyun arasında paylaşımı Altın ve Ücretsiz Deneyimi ile başlayacak Tanklar, Dünya ile küresel etkileşim yer alacak.

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle