Batesmotelpro biyografi, Batesmotelpro grup Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam


Batesmotelpro bir kreatif video prodüksiyon ekibidir. Dijital reklam ajansları ile birlikte çalışır, video prodüksiyon hizmeti verir. Dijital ile barışık, yayılmaya hevesli videolar üretir. Kadrosu boş durmaz, fikir üretir. Kendi çeker, kendi oynar, kendi yayınlar. Sosyal medya kanallarını iyi kullanır, takip eder. Konuşanları dinler, az da olsa cevap verir. Sinema filmi çekmenin peşindedir. Çekmişliği de vardır, daha da çekecektir. Batesmotelpro’da video her şeyin üzerinde tutulur. Geri kalan her şey teferruattır. Ekip her şeyden önce arkadaşlık temelleri üzerine kurulmuştur. Batesmotelpro’da ego sorunları yaşanmaz. Herkes birbirini sever. Her fırsatta bir araya gelinir, internetten video izlenir. Üzerine geyik yapılır. İnternette izlenmesi gereken her türlü video izlenir. Unutulan varsa hatırlanır. Batesmotelpro’da iyi müzik dinlenir. Kötü müziğe ve kötü müzik dinleyenlere yer verilmez. Karakteri zayıflar, benciller, vicdansızlar ve dangalaklar ekip içinde barındırılmaz. Bob Marley, Barış Manço ve Kemal Sunal ekip için büyük öneme sahip isimlerdir. Batesmotelpro, her seferinde bir öncekinden daha iyi bir video yapmanın peşindedir. Batesmotelpro diye yazılır, Batesmotelpro diye okunur.

Batesmotelpro ismi anlamı;

“Bates Motel Productions” ismi, amatör video çalışmalarımızın aynı elden çıktığını göstersin diye ortaya çıkmıştı. İlk videomuzu internete yüklerken açtığımız Youtube hesabına bir isim olarak uzun geldiği için “Batesmotelpro” olarak kısaltmak durumunda kalmıştık. Yaptığımız videolar izlendikçe bu ismi değiştirmemiz zorlaştı. Her ne kadar “Keşke ismimizi insanların birbirlerine söyleyebileceği gibi bir şey koysaydık lan.” desek bile bu isim altında çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Kaynak:batesmotelpro.com/about.php


İlgili Aramalar; Batesmotelpro, Batesmotelpro nedir, Batesmotelpro isminin anlamı nedir, Batesmotelpro grup, Batesmotelpro videoları, Batesmotelpro internet sitesi, Batesmotelpro nasıl okunur

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle