Cevap tv nedir? cevap tv hakkinda Google'da Ara Yandex'de ara

Yazar: Lanetli Adam


cevap.tv nedir?

cevap.tv, merak ettiğiniz her soruya cevap bulabileceğiniz bir video platformudur. Her konuda sorunuzu konu hakkında tecrübeli kişiler sizler için cevap.tv'de cevaplıyor.

cevap.tv videosunu tam ekran izlemek için nereye basmalıyım?

Video sayfasındaki video oynatıcının sağ alt bölümünde bulunan tuşlardan en sağdakine basarak videoyu tam ekran oynatmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz bu tuşuna solundaki tuşlardan diğer boyutlara da geçebilirsiniz.

cevap.tv videolarını bilgisayarıma indirebilir miyim?

cevap.tv videolarının tüm hakları cevap.tv'ye aittir. Videoları indirmek yasal değildir.

Ben de soru sorabilir miyim?

cevap.tv'de bulamadığınız konularda sorularınızı Cevapsız Sorular bölümüne ekleyebilir, kullanıcıların oylamasına sunabilirsiniz. Her ay en çok oylanan sorular o konu hakkında tecrübeli kişiler tarafından cevaplanacak.

cevap.tv'deki cevaplayanlara nasıl güvenebilirim?

cevap.tv ekibi olarak cevaplayan kişileri konu hakkındaki tecrübelerine göre seçmekteyiz. Bu konuda dikkat etmek gereken 2 konu var. Öncelikle cevaplayanlar aynı konuda farklı bilgi verebilir, anlattıkları konu aynı olmasına rağmen farklı çözümler öneriyor olabilir. Bu tür durumlarda cevaplayan profil sayfalarına göz atarak kararınızı verebilirsiniz. İkinci konu ise, size özel bir durum için bir yetkili ile görüşmek yerine sadece cevap.tv videosu izleyip karar almamaya dikkat etmenizdir. Örneğin Sağlık konusunda izlediğiniz bir video size fikir vermelidir, ancak her zaman istisnai durumlar olabileceği için bir şikayetiniz varsa mutlaka doktora gitmelisiniz.

cevap.tv'de cevaplayan olmak için ne yapmam gerekir?

cevap.tv'de cevaplayan olmak isterseniz bizimle sitenin altında yer alan iletişim tuşuna basarak iletişime geçmeniz gerekir. Anlatmak istediğiniz konuyu, öz geçmişinizi bize göndermeyi unutmayın!


İlgili Aramalar; Cevap tv, Cevap tv nedir, Cevap tv hakkında, Cevap tv vikipedi, Cevap tv soruları, Cevap tv internet sitesi, Cevap tv 2013, Cevap tv şarkısı, Cevap tv cevapları, uzman tv, Cevap tv ne yapar, Cevap tv soru gönderme

Kaynak: Cevap.tv

0 yorum :

Yeni Sitemiz !

Son Konularımız

Son Yorumlar

Sayyaçhane

Ping your blog, website, or RSS feed for Free Linkcenneti.net | Site Ekle | Firma Ekle ”pr
Toplam Konu
Toplam Yorum

Blog Arşivi

©2013 Copyright Güncel Blog
Tüm hakları saklıdır.İzinsiz Alıntı Yapılamaz..
Hile Video İzle canlı maç izle